Ostim ve İvedik Patlamalarının 19. Duruşması 27 Kasım Cuma Günü


Ostim ve İvedik patlamalarının 19. duruşması 27 Aralık Cuma günü, Ankara 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Vicdan ve Adalet Nöbeti'ndeki aileler ve avukatları, durşmaya ve basın açıklamalarına davet eden bir çağrı yayınladılar. Bu çağrıyı dinleyici ve okuyucularımızla paylaşıyoruz:

Ostim-İvedik Patlamalarının 19. Duruşmasına
ve
Basın Açıklamasına Davetimizdir

Üçüncü yıla girerken, bazı sanıkların tutukluluk durumu, bizler için yeterli ve tatmin edici değildir. Her fırsatta söyledik, yine söylüyoruz. “Eksiksiz, bütün sorumlular yargılanmalı!”

Nihayet!
Sayın Mahkeme Heyeti, Bilirkişi Raporu'na itirazlarımızı dikkate aldı. Ve dava dosyasını yeniden Bilirkişi Heyeti'ne gönderdi.

Nihayet!
18. duruşma itibariyle 9 kişi daha davaya sanık olarak dahil edildi.


Bizler Ostim ve İvedik’te canlarını, sevdiklerini kaybetmiş kişiler olarak, başka canların yanmamasını, başka anne ve babaların ağlamamasını istiyoruz. Bir araya gelerek, bu memleketin geleceği için, iş ve işçi güvenliği için, sağlıklı güvenli çalışma koşullar için, kanun dışı çalışma koşullarını sona erdirmek için davalarımızın takipçisi olmaya devam ediyoruz...

27 Aralık 2013 Cuma (yarın) Ankara 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek olan davamızın duruşmasına davet ediyoruz.

Duruşma öncesi 09.30’da Adliye önünde yapacağımız açıklamaya, alaka göstereceğinizi umut ediyor, katılımınızı bekliyoruz.

Saygılarımızla

Ostim-İvedik Patlamalarında Adalet Arayan İşçi Aileleri

www.iscinayetleriniunutma.org
unutma@iscinayetleriniunutma.org
www.ostimiunutma.org
facebook.com/VicdanVeAdaletNobeti
twitter.com/iscinayetleri

Yorumlar