15. Vicdan ve Adalet Nöbeti Yarın Saat 13'te

Emeğin Gündemi

15. Vicdan ve Adalet Nöbeti yarın saat 13'te, Galatasaray Lisesi'nin önünde gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili basın açıklamasını dinleyici ve okuyucularımızla paylaşıyoruz:


BASINA VE KAMUOYUNA
VİCDAN VE ADALET NÖBETİMİZ SÜRÜYOR…

 Israrla, iş kazası değil, cinayet demeye ve adalet mücadelelerimize devam edeceğiz…


Bu nöbetimizde, geçtiğimiz hafta karara çıkan, SEDAŞ taşeronu firmada çalışırken yanarak yaralanan ve 6 aylık tedavi sonucunda kurtarılamayarak, hayatını kaybeden Volkan ŞENGEL’in ailesi ve avukatlarını dinleyeceğiz.

Ayrıca, Van-Bayram Otel ailelerinin Adalet Bakanlığı ziyareti ve soruşturma önergesi için TBMM’de grubu bulunan partilerle görüşmesini; geçen hafta gerçekleşen Ostim-İvedik, Esenyurt ve Davutpaşa duruşmalarının bilgilerini; Arka Sıradakiler dizisi setinde hayatını kaybeden Selin Erdem’in ölümünün nihayet “iş kazası” sayılmasını ve Anayasa Mahkemesi başvurusunu dinleyeceğiz.

Vicdanı olan, adalet duygusunu yitirmemiş herkes bu “vahşeti” anlayarak davranmalı diyoruz. “İş cinayetlerine dur diyebilmek için Vicdan ve Adalet Nöbeti”ne başladık, sürdürüyoruz.

Ve biz en çok canı yananlar, geride kalanlar için, başka canlar yanmasın diye,

Taksim-Galatasaray Meydanı’nda 3 Mart 2013 Pazar günü 13.00’te bir saatlik VİCDAN ve ADALET NÖBETİMİZİN 15’incisindeyiz…

15’inci nöbetin röportajcı gazetecisi Müjgan Halis.

İş Cinayetlerinde Hayatını Kaybedenlerin Adalet Mücadelesindeki Yakınları ve Yaralananlar


www.iscinayetleriniunutma.org
unutma@iscinayetleriniunutma.org
facebook.com/VicdanVeAdaletNobeti
twitter.com/iscinayetleri
www.vicdanveadaletnobeti.wordpress.com

Yorumlar