Hey Tekstil İşçileri Haklarını İstedikleri İşverenlerinin Kapısındaydı, Söz Aldılar Bugün Görüşecekler

Emeğin Gündemi

Hey Tekstil işçileri, haklarını alabilmek için dün Hey Tekstil Fabrikası önünde eylemdeydiler. Fabrika sahibi işveren Süreyya Bektaş'ın fabrikadan çıkmasına izin vermeyen işçiler haklarını almak için söz alana değin fabrikada önündeki eylemlerini sürdürdüler. Saat 18'da başlayan eylem saat 22;30'da Süreyya Bektaş'tan yarın nihai bir görüşmeyle alacakların tahsili hususunda tarafların avukatları eşliğinde bir toplantı yapılmasına dair söz alınmasından sonra sona erdirilmiştir. Eylem sırasında fabrikaya çok sayıda polis, bir adet toma ve ekip arabaları gelmiş ancak polislerle direnen işçiler arasında herhangi bir arbede yaşanmamıştır.

Haklarını isteyen işçilerle işveren arasındaki görüşme bugün saat 15'te gerçekleştirilecek. Emeğin Gündemi olarak biz de süreci yakından takip etmeyi ve gelişmeleri dinleyici ve okuyucularımıza aktarmayı sürdüreceğiz.



Yorumlar

  1. Hey Tekstil işçileriyle yaptığımız telefon görüşmesinden edindiğimiz bilgiye göre görüşme işverenin avukatının bürosunda gerçekleşecekti ancak işçiler ve avukatları büroya gitmelerine rağmen işveren büroya gelmedi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder